Doliu în învățământ! O profesoară de la un cunoscut colegiu s-a stins din viață

Învățământul este în doliu după ce profesoara unui cunoscut colegiu din județul Suceava s-a stins din viață. Este vorba despre Viorica Georgeta Ionițe, de la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni, care a murit sâmbătă.

Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o. Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare, iar foști elevi, colegi, prieteni ai cadrului didactic și-au exprimat regretul față de această mare pierdere.

„Amânăm, de foarte foarte multe ori, să facem o pauză, doar pentru sufletul nostru, considerând că este timp, și ca altele sunt prioritățile momentului… Astăzi, doamna profesoară Viorica Ionite, s-a hotărât să se odihnească, iar noi toți ceilalți, care așteaptam un cuvânt ales de la dumneaei, vom aștepta să ne întâlnim în veșnicie…Din păcate, regretele sunt de prisos, iar cuvintele, mult prea sărace…Drum bun, Aleasa Doamnă, mult prea devreme ați hotărât să plecați…Dumnezeu să vă odihnească! Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis lector univ. dr Mihaela Jarcău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *