Botoșăneanul salvator de îngeri. A strâns 12 milioane de euro pentru susținerea copiilor bolnavi

Vlad Plăcintă este un tânăr de 35 de ani din Botoşani care şi-a dedicat cea mai mare parte din viaţa de adult acţiunilor caritabile. A luptat din greu pentru a salva copii cu cancer, dar şi copii cu alte afecţiuni grave. A pus interesele copiilor bolnavi înaintea intereselor personale şi a reuşit nu doar să aducă zâmbetul pe chipurile triste, ci să salveze sute de vieţi. Din acest motiv, Vlad poate fi supranumit „salvatorul de îngeri”, scrie Agerpres.ro.

Prin Asociaţia „Salvează o inimă”, al cărei preşedinte este, el a reuşit ca, în zece ani, să strângă fonduri de peste 12 milioane de euro, care au fost direcţionate exclusiv către cauzele sociale pentru care s-a implicat.

Nu provine dintr-o familie bogată, ci dintr-una care i-a insuflat credinţa în Dumnezeu şi dragostea faţă de semeni. A plecat de jos, însă a ajuns în topul celor mai apreciaţi oameni de caritate. El este dovada fermă că, dacă vrei să ajuţi, poţi. Asociaţia pe care o conduce este acum una dintre cele mai respectate organizaţii neguvernamentale implicate în strângerea de fonduri pentru copii bolnavi.

Citește continuarea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *