VIDEO Fetiţă de 6 ani traumatizată de prieteni! Au ucis un pui de păsare şi au forţat-o să se uite cum se joacă fotbal cu cadavrul

O fetiță din Iași a fost traumatizată de prietenii ei cu care ieșise să se joace în curtea blocului. Aceștia au ucis un pui de pasăre, apoi au jucat fotbal cu cadavrul, forțând-o pe amica lor să privească. Ceea ce vă prezentăm, cu imagini clare, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru părinți, pentru învățători, pentru profesori, pentru psihologi, pentru toți cei care au grijă de buna dezvoltare a celor mici. Au fost scene cumplite: s-a văzut lipsa totală de empatie atât în cazul copiilor abuzatori, care n-au avut milă nici de pasăre, nici de prietena lor care plângea, cât și în cazul adulților.

Câțiva băieți cu vârste de aproximativ 6-10 ani au ucis un pui de pasăre, cel mai probabil căzut din cuib, apoi s-au “distrat” folosindu-l pe post de minge, lovindu-l în mod repetat. Una dintre prietenele lor de joacă a fost adusă cu forța de ei să asiste la această scenă oribilă, după cum vedeți în imagini. Fata a început să plângă în hohote, a urlat, i-a implorat să se oprească, scrie Ziarul de Iasi.

“Copiii țipă mereu, așa știu ei să se joace, țipând, și o vreme nu i-am băgat în seamă. Aveam muzică în cameră și tot auzeam gălăgie de afară. Dar atenția mi-a fost captată în momentul în care am auzit cuvintele ‘încetați, opriți-vă, lăsați-l în pace’ ale unei fetițe. Atunci m-am dus repede spre fereastră și am văzut cum băieții aruncau și loveau cu sălbăticie, cu cruzime, cu plăcere un pui de pasăre mort. Trei bărbați beau și jucau cărți impasibili în curtea blocului, un tânăr își curăța indiferent mașina, iar o mamă privea cu indulgență ceea ce ei i se părea o joacă. Am coborât cât de repede am putut și i-am oprit pe acei copii. I-am întrebat dacă nu au milă. Au lăsat cadavrul și și-au văzut liniștiți de ale lor”, a povestit o tânără care locuiește în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *