VIDEO Directorul CNAIR Iași: Botoșaniul, din punct de vedere al infrastructurii, este undeva la coada județelor. Ce spune despre lucrările la drumurile Botoșani- Ștefănești și Botoșani- Târgu Frumos

Directorul regional CNAIR Iași, Dănuț Pilă, împreună cu reprezentanții constructorilor și proiectanților care lucrează la drumurile din Botoșani, i-au prezentat președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, situația celor mai importante investiții la nivel de infrastructură din județul Botoșani.

Întâlnirea a avut loc sâmbătă, în Sala “Nicolae Iorga” din Prefectura Botoșani, în prezența prefectului Dan Nechifor, a parlamentarului Cristian Achiței, dar și a liderului PNL, Costel Șoptică.

Referitor la DN 28B – Botoșani – Târgu Frumos și DN 29D – Botoșani – Ștefănești, Pilă a declarat că s-au dat ordinele de începere a lucrărilor, sunt firme cu experiență care și-au adjudecat lucrările, au utilaje, astfel încât nu există nicio problemă pentru care lucrările să nu se desfășoare ca la carte.

„Pot să vă precizez că atenția noastră precum și a conducerii companiei este foarte mult îndreptată către județul Botoșani pentru a elimina acel aspect că, din punct de vedere al infrastructurii rutiere, este undeva mai la coada județelor”, a spus Pilă.

Totodată, directorul CNAIR dă asigurări că urmează o „mobilizare deosebită” în ceea ce privește lucrările la cele două drumuri importante din județul Botoșani și a primit promisiunea constructorilor că vor finaliza cele două lucrări înainte de termen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *