FOTO Fermierii botoșăneni se vaccinează la Stațiunea Popăuți. „Ne vaccinăm să ne putem vinde și noi produsele, să nu se teamă lumea de noi”

Fermierii din județul Botoșani se vaccinează la Stațiunea Popăuți, acolo unde a fost deschis un centru de vaccinare. Oamenii aleg să se imunizeze împotriva COVID-19 pentru a fi sănătoși și pentru a-și vinde produsele fără teamă.  Acțiunea de la Stațiunea de Cercetare de la Popăuți face parte din campania de vaccinare desfășurată de autorități la nivel județean. Fermierii se vaccinează fără programare, cu două fluxuri de vaccin, Johnson și Pfizer.

„Ne vaccinăm ca să fie bine, să ne putem vinde și noi produsele, să nu se teamă lumea de noi. Sper să fie bine și să mai vină lume la vaccinat”, a precizat Liliana Ioniță, de la Vorniceni.

La rândul său, directorului staţiunii, Ionică Nechifor, a declarat că şi-a propus să susţină vaccinarea pentru a putea organiza noi întâlniri pe teme profesionale cu fermierii din Botoşani. Nu doar fermierii se pot vaccina însă la centrul de la Popăuți, ci toți botoșănenii cărora le este la îndemână să meargă în această locație, susține directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Monica Adăscăliței.

„Să știți că fermierii sunt în mare parte vaccinați, s-au vaccinat cu programare, prin centrele de vaccinare fixe, dar sunt și persoane care vor să se vaccineze, nu au reușit să ajungă și am venit în sprijinul lor”, a declarat directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței.

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor:

One thought on “FOTO Fermierii botoșăneni se vaccinează la Stațiunea Popăuți. „Ne vaccinăm să ne putem vinde și noi produsele, să nu se teamă lumea de noi”

  1. Nu mai faceți reclamă la serurile astea, tâmpiților, deveniți complici la genocid !Sunt seruri experimentale, nu vaccinuri, idioților !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *