FOTO Incredibil! Numărul mașinii care a produs accidentul de la Hudum rămas înfipt în pragul primei mașini lovite

Numărul mașinii care a produs accidentul de joi seară de la Hudum a rămas înfipt în pragul primei mașini lovite. După primul impact, BMW-ul condus de o tânără de 31 de ani a lovit un alt BMW, care, de asemenea, venea dinspre Hudum spre Botoșani, apoi un Audi și o Dacia.

Interesant este că BMW-ul care a semănat teroare pe strada Suceei s-a oprit la mai bine de jumătate de kilometru de prima mașină lovită, ceea ce denotă că, foarte probabil, șoferița a intrat în panică și nu a mai controlat deloc mașina.

Polișțiștii susțin că din verificarile efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că o tânără de 31 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea auto marca BMW pe strada Sucevei, direcția de deplasare dinspre strada Pacea către localitatea Hudum, a pierdut controlul asupra direcției de mers împrejurare în care a pătruns pe contrasens și a întrat în coliziune cu alte 4 autoturisme care circulau regulamentar din sens opus.

În urma impactului șapte persoane au suferit leziuni și fost transportate la spital, dintre care un minor. Toti conducătorii auto au fost testați alcoolscipic rezultatele fiind negative.  Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO & VIDEO Accident cu șapte victime la Botoșani! Carambol între cinci mașini

One thought on “FOTO Incredibil! Numărul mașinii care a produs accidentul de la Hudum rămas înfipt în pragul primei mașini lovite

  1. ce nenorocita.. cum sa controleze masina?toata lumea are carnet in ziua de azi.. cele mai multe scoli de soferi la botosani.. te impiedici de ei peste tot..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *