Descopera 4 sortimente de whisky din 4 locuri diferite!

whisky

Scriitorul american William Faulkner a spus odata ca nu exista whisky de proasta calitate, ci doar diferite sortimente care sunt mai bune decat altele. De altfel, citatele despre aceasta bautura sunt numeroase. De pilda, William Churchill a declarat ca acesta este taria sa preferata din moment ce este „un om simplu, care se multumeste doar cu ce e mai bun”.

In cazul in care vrei sa tii cont de sfatul lui Faulkner si sa descoperi doar cele mai bune sortimente de whisky, trebuie doar sa accesezi magazinul online BeiCeVrei, unde te asteapta branduri de top, editii limitate si variante fermecatoare ale acestei bauturi. In plus, poti gasi sortimente la pret de import, reduceri semnificative si oferte de nerefuzat. Iar cei care locuiesc in Bucuresti sau in judetul Ilfov beneficiaza de livrare gratuita.

In continuare, vei descoperi 4 sortimente si branduri ale acestei bauturi pe care trebuie sa le incerci cat mai curand cu putinta! Fiecare dintre sugestiile oferite provine din locuri diferite, ceea ce iti va permite sa te simti ca intr-o vacanta oriunde te-ai afla. Indiferent daca alegi sa savurezi aceasta tarie simpla, cu gheata („on the rocks”) sau in diferite cocktailuri, ai garantia ca vei fi fermecat de gustul sau unic!

  1. Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee

Cand alegi sa consumi Jack Daniel’s, nu risti nimic. Fiind unul dintre cele mai renumite branduri de pe mapamond, acesta iti pune la dispozitie o bautura produsa cu apa naturala din pestera Spring Hollow si distilat obtinut din porumb, grau si orz. Rezultatul este un whisky fin, cu note de vanilie dulce, caramel si stejar. Incepatorilor li se recomanda varianta clasica de Old Jack, insa trebuie sa stii ca exista o gama bogata de sortimente cu care poti experimenta – Gentleman Jack, Single Barrel, Legacy Edition si multe altele.

  1. Yamazaki – Japanese Single Malt

Produs de celebra distilerie japoneza, Suntory, Yamazaky este o bautura creata in tihna si cu rabdare, totul cu scopul de a oferi un whisky de calitate superioara. Suculent, cu arome moi de fructe exotice, Yamazaki Japanese Single Malt este unul dintre cele mai rafinate sortimente produse de distileria din Tara Soarelui Rasare. In momentul de fata, il poti achizitiona din magazinul online BeiCeVrei cu o reducere de 25% din pretul initial.

  1. Redbreast – Irish Single Pot Still 12 YO GB
whisky

Desi nu multa lume cunoaste acest aspect, cea mai usoara modalitate de a recunoaste un brand de succes este de a analiza povestea care se afla in spatele ei. Acelasi lucru se intampla si in cazul companiei W&A Gilbley, care are o traditie si un istoric bogat.

Pe eticheta produsului se afla o pasare cu piept rosu, mai exact un Macaleandru. Acesta simbolizeaza momentul infiintarii companiei. Antreprenorul irlandez care a deschis aceasta afacere a vazut pasarea si a ales sa denumeasca afacerea pe care tocmai o pornise dupa aceasta.  Daca alegi sa achizitionezi lotul aniversar de 12 ani Redbreast din magazinul online BeiCeVrei, te bucuri de un discount de 35% din pretul initial.

  1. Lagavulin – Scotch Single Malt 8 YO

Distileria din insula Islay are o istorie care se intinde pe cel putin 100 de ani. Acest single malt desemneaza 200 de ani de la degustarea unui Lagavulin de catre Alfred Barnard, care a publicat in anii 1880 un ghid al distileriilor din Marea Britanie. Conform acestuia din urma, bautura se remarca printr-o „finete exceptionala”, aspect pe care il poate confirma oricine a savurat un pahar de whisky oferit de brandul scotian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *