Accident teribil! Un bărbat a murit, după ce a intrat violent într-un autocamion cu lemne

Un accident cumplit a avut loc în Hunedoara, pe DN66, după ce un bărbat a intrat cu mașina violent într-un autocamion care transporta lemne. Din păcate, tragedia s-a soldat cu moartea bărbatului, dar și cu rănirea celuilalt șofer. Un bărbat în vârstă de 59 de ani s-a stins din viață, după ce a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit violent cu autocamion ce transporta lemne.

Potrivit primelor informații transmise de sursa citată anterior, accidentul rutier a avut loc în comuna Pui, din județul Hunedoara. Totul s-a petrecut după ce șoferul autoturismului a intrat pe contrasens, iar mai apoi direct într-un autocamion care transporta lemne.

La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de salvare, maii exact o ambulanță SMURD, o echipă formată din 13 pompieri din cadrul Detaşamentului Petroşani cu 2 autospeciale mixte dotate cu accesorii de descarcerare. În ciuda intervenției, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru șoferul în vârstă de 59 de ani. Acesta a fost găsit în stare de inconștiență.

Conform informațiilor ISU Hunedoara, manevrele de descarcerare au fost efectuate cu dificultate din cauză că fiarele autoturismului șoferului decedat erau torsionate, dovadă că impactul a fost unul puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *