Un șofer din Botoșani, care mergea cu mașina în zig-zag, oprit de polițiști. De șase ori a încercat să sufle în etilotest și tot nu a reușit

Un șofer de 58 de ani, din comuna botoșăneană Brăești, a fost oprit de polițiștii suceveni, în timp ce conducea un Chevrolet, pe drumul Suceava- Botoșani. Un șofer a sunat la 112 când a văzut că botoșăneanul circula cu mașina în zig-zag.

Polițiștii l-au oprit la ieșirea din comuna Dumbrăveni spre județul Botoșani, la circa 2 km. Constantin T. mirosea puternic a alcool, iar polițiștii l-au pus să sufle în etilotest. Bărbatul nu a refuzat, dar nici nu a reușit să sufle. De șase ori a încercat să sufle botoșăneanul în aparatul etilotest, dar din cauza stării în care se afla și pentru că nu a respectat indicațiile polițistului, nu s-a putut stabili concentrația de alcool pur în aerul expirat.

În aceste condiții, Constantin T. a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  El s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *