Păţania unui bărbat care a apelat la serviciile unei prostituate pe care o găsise pe stradă

Un bărbat dintr-o localitate clujeană a dat de probleme după ce a luat o prostituată în maşină, iar de aici a pornit pentru a căuta un loc în care să întreţină relaţii sexuale cu ea. Doar că socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din târg. Un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Aluniş s-a urcat la volan după ce a consumat alcool şi a pornit la drum spre Nima, unde voia să îşi schimbe un bec la maşină. Doar că după doar câţiva kilometri şi-a schimbat planul iniţial. Asta pentru că, pe marginea şoselei, în zona pădurii dintre Nima şi Buneşti, a văzut două prostituate aflate în căutare de clienţi, ceea ce i-a atras atenţia. Astfel ca a oprit.

Potrivit Dejeanul.ro, bărbatul a oprit şi a luat-o în maşină pe una dintre ele, o femeie în vârstă de 30 de ani. De aici, cei doi au pornit în căutarea unui loc în care să întreţină relaţii sexuale. Perspectiva aventurii amoroase i-a distras însă atenţia de la volan, iar odată intrat pe DN1C, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Se pare că nu a apucat să parcurgă nici măcar un kilometru între locul în care o găsise pe femei şi zona în care a avut loc accidentul. Impactul a fost nimicitor pentru tânăra prostituată, nu şi pentru bărbat.

Dacă şoferul nu a păţit absolut nimic, femeia aflată în drepta sa a fost grav ranită şi a suferit mai multe fracturi. De altfel, cei de la IML estimează că pentru a se reface, tânăra va avea nevoie de circa trei luni îngrijiri medicale. Şi asta nu e tot. După ce a provocat accidentul, ghinionistul a ajuns în spatele gratiilor, fiind arestat pe o perioadă de 30 de zile, scrie Adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com