Botoșănean snopit în bătaie de un consătean. A ajuns la spital în comă

Un bărbat din județul Botoșani a fost snopit în bătaie de un consătean. În urma agresiunii, victima, de 53 de ani, a ajuns la spital în stare comatoasă. Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile, în localitatea Ripiceni. Bărbatul mai în vârstă era băut, iar pe drumul din localitate s-a intersectat cu tânărul de 30 de ani, cu care a intrat într-un conflict spontan.

După un schimb de replici şi ameninţări, tânărul a început să împărtă pumni și picioare consăteanului. Victima a căzut la pământ, iar acesta a sărit cu picioarele pe el. Loviturile date au fost atât de puternice, că agresorul și-a fracturat și el piciorul. Cei care au asistat la scenă au sunat la 112. Bărbatul de 53 de ani a fost transportat la spital cu multiple traumatisme și în comă. La fața locului a ajuns un echipaj de la poliție.

Tânărul de 30 de ani, care și-a fracturat piciorul în timpul agresiunii, a fost sancționat cu 1.500 lei. A fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *