ALDE Botoșani: Liviu Ștefan este omul de care avea nevoie societatea Nova Apaserv

Numirea noului manager al S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani în persoana domnului Liviu Ștefan a fost la propunerea colegului nostru, Gabriel Atudoroae, în cadrul ședinței de Consiliu de Administrație al societății, în cursul zilei de miercuri. Totodată, dorim  să-l asigurăm pe noul manager al operatorului de apă că  va avea toată susținerea echipei ALDE  care se află în conducerea  Consiliului Județean Botoșani și în Consiliul de Administrație al societății de apă, în tot ceea ce își propune să facă pentru bunul mers al S.C. Nova Apaserv S.A.  și pentru o situație mult mai ușoară de suportat pentru cetățeanii care în prezent sunt nemulțumiți de serviciile oferite sau de prețul  prea mare, comparativ cu alte județe din țară.

Bazându-ne pe profesionalismul și experiența acumulată de-a lungul carierei sale, suntem convinși că domnul Liviu Ștefan este omul de care avea nevoie S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani, mai ales că nu este un om politic deși are susținerea noastră, și este din exteriorul societății, putând să managerieze activitatea fără a se gândi că poate supără un coleg de partid sau un coleg de serviciu, dacă ia o decizie mai incomodă pentru unii, cu scopul de a restabili situația economică,  care este din ce în ce mai critică.

Sperăm că odată cu această schimbare din cadrul conducerii societății de apă, să fie și o schimbare spre bine atât pentru cetățenii județului Botoșani, cât și pentru angajații S.C. Nova Apaserv S.A., gândindu-ne cu precădere la oamenii de la echipele de intervenții de apă și canalizare, care poate duc munca cea mai grea și cu siguranța, cel mai prost plătită.

Sursa> comunicat ALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *