Posturi vacante la două instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Două instituții publice fac angajări, posturile scoase la concurs fiind atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare. Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator la Serviciul Administrare P.R.A.T.S. Cornișa. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – studii medii: liceu economic (tehnician în activități de comerț/tehnician în activități economice)/școala postliceală (asistent de gestiune financiar-contabilă), sau liceu și curs la zi de alimentație publică; carnet de sănătate (având valabilitate 6 luni); vechime în calificarea solicitată – minimum 3 ani pe un post similar; permis de conducere categoria B – constituie avantaj. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat (îngrijitor câini în adăposturi), la Serviciul Specializat pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân. Vezi aici condițiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, vacante, după cum urmează: șef serviciu, la Serviciul de Management al Calității Serviciilor Medicale; îngrijitoare, în cadrul Secției Pediatrie; îngrijitoare, în cadrul Secției Medicină Internă. Vezi aici conditiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent, gradul profesional IA la Direcția Taxe și Impozite Locale. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat (salvamar), la Serviciul Protecție și Securitate PRATS Cornișa. Vezi aici condițiile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *