Încă un jucător pleacă de la FC Botoșani. Va primi cel mai mare salariu la Sepsi

fc botosani, sepsi osk, stiri, botosaniSepsi s-a înțeles cu Stefan Ashkovski, de la FC Botoșani, însă a scos din buzunar o sumă importantă pentru o echipă mică. Conform surselor Digisport, macedoneanul va încasa între 7.500 și 8.000 de euro pe lună, cel mai mare salariu din istoria covăsnenilor. Aici se adaugă și bonusuri.

Până acum, cea mai mare remunerație lunară era de 7.000 de euro și o primea Pavol Safranko, cel care s-a transferat la Mamelodi Sundowns, în Africa de Sud. La FC Botoșani, Ashkovski avea 6.500 de euro pe lună și era depășit doar de Ongenda. Mijlocașul de bandă, în vârstă de 29 de ani, a mai fost în negocieri și cu nou-promovata Rapid, care îi oferea doar 5.000 de euro pe lună, dar a fost deturnat în ultima clipă de covăsneni.

Sepsi, care va avea curând un stadion nou, se întărește pentru prima participare a echipei în cupele europene. Trupa antrenată de Leo Grozavu a prins ultimul loc de Conference League.

Stefan Ashkovski este al doilea transfer realizat de Sepsi în această vară, după aducerea unui alt mijlocaș de bandă, Cristi Bărbuț, care a semnat după despărțirea de Universitatea Craiova. Ashkovski joacă din iulie 2019 în Liga 1, când a ajuns de la Slavia Sofia la FC Botoșani, liber de contract. În sezonul recent încheiat, Ashkovski a bifat 25 de meciuri oficiale, 3 goluri și o pasă decisivă pentru Botoșani, cu care îi expiră contractul pe 31 iunie.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *