Inspectorul general al IȘJ Botoșani, Daniel Botezatu: Există domenii unde numărul de gradații acordat este mai mare decât numărul solicitanților

Un număr de 176 de gradații de merit sunt disponibile anul acesta în învățământul botoșănean, a anunțat inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Daniel Botezatu. Acesta a declarat marți, într-o conferință de presă, că pentru cele 140 de gradații de merit disponibile pentru cadrele didactice sunt 183 de candidați, în timp ce pentru ce pentru cele 36 de gradații disponibile pentru personalul didactic auxiliar sunt 53 de candidați.

”Există şi domenii în care numărul de gradaţii este mai mare decât numărul solicitanţilor şi mă refer aici la matematică. E de mirare pentru mine, sunt nouă gradaţii puse în joc şi opt aplicanţi, iar la personal didactic auxiliar, la informatician sunt patru gradaţii şi doar trei candidaţi, iarăşi un lucru de mirare pentru că informaticienii sunt numeroşi. Pentru laborant avem o gradaţie şi nici un candidat”, a precizat șeful IȘJ.

Daniel Botezatu a spus că aceste locuri vor fi redistribuite pentru etapa de contestații. Evaluarea dosarelor are loc până pe 15 iunie, când vor fi afișate și rezultatele. Contestațiile se depun între 16 și 18 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *