VIDEO Acuzații grave după moartea unui angajat de la Spitalul Municipal Dorohoi. Fiul acestuia face dezvăluiri cutremurătoare

Dezvăluiri cutremurătoare după moartea unui angajat al Spitalului Municipal Dorohoi. Fiul brancardierului Alecu Burciu susține că moartea tatălui său s-a datorat modului necorespunzător în care a fost tratat de către cadrele medicale. Ovidiu Burciu susține că tatăl său a fost „operat de apendicită pe 14 mai și a murit pe 21 mai din cauza unui șoc toxico-septic din spusele celor de la IML, tata nu avea nimic la apendice”.

Alecu Burciu avea 62 de ani și de 20 de ani lucra la spitalul Dorohoi. S-a stins din viață pe patul de spital, iar medicii au spus că a făcut „infarc intestinal”.

„Am găsit un video în telefonul tatei, în care spune că e lăsat singur în salon după operație și nu vine nimeni să-l întrebe nimic,  dacă îi e rău sau vrea apă. Cam așa l-au lăsat după operație, după 7 ore a venit o infirmieră să vadă dacă nu e mort. Cam așa se moare la Mavromati”, este mesajul cutremurător al fiului.

Într-un clip video filmat înainte să moartă, Alecu Burciu susținea că este lăsat „să moară ca un câine abandonat”, ceea ce l-a determinat pe fiul său să încerce să-i facă dreptate.

Cine l-a omorât trebuie să răspundă”

Doctorița a spus vineri dimineață că tata a făcut două infarcturi, dar doctorul de la IML a spus că nu avea niciun infarct făcut. Ei au găsit un preinfarct la tata, dar ei au spus că e vechi de mai bine de șase luni de zile, deci l-a dus pe picioare, deci nu avea nicio treabă, nicio relevanță cu cauza decesului. Tata îmi spunea mereu, chiar și după operația de apendicită că el are aceleași dureri, aceeași usturime, nu s-a schimbat nimic”, ne-a declarat fiul bărbatului.

Alecu Burciu avea o infecție la stomac, spune fiul acestuia, dar a fost consultat doar prin palpare, „ca-n Evul Mediu” spune el, și văzând că îl doare, medicii ar fi tras concluzia că este apendicită și l-au operat. El spune că medicul care a făcut intervenția chirurgicală și-ar fi dat seama că a greșit, că nu era vorba de apendicită, însă nu a spus nimănui. Ovidiu Burciu a făcut deja plângere la Poliție și cere ca vinovații să plătească.

„La politie am făcut deja. Cine l-a omorât trebuie să răspundă. Oricum este deschis un dosar de malpraxis”, a precizat Ovidiu Burciu.

 

One thought on “VIDEO Acuzații grave după moartea unui angajat de la Spitalul Municipal Dorohoi. Fiul acestuia face dezvăluiri cutremurătoare

  1. D-zeu sa-l odihnească pe tatăl dumneavoastră.
    În luna mai a murit si mama mea.
    Am internat-o pe neurologie si starea ei era buna.
    „Mama dvs este perfect sanatoasă!
    A trebuit sa o sedez pentru că se cerea acasă!”(mi-a spus cu seninătate d-na doctor)
    Din momentul în care i s-au administrat sedativele, mama a devenit o legumă.
    Mergeam zilnic la spital și mă rugam de personalul spitalului să aibă grijă de ea (simțeam ca din momentul administrării sedativelor starea de sănătate a mamei s-a înrăutățit) .
    În zadar am încercat să o scot din spital, n-am avut nicio șansă.
    Mi-au dat-o acasă abia când lucrurile au scăpat de sub control.
    Când am luat-o acasă, am constatat ca mama nu mai știa să inghită.
    A murit a doua zi după externare.
    Vă urez succes în obținerea dreptății dar înarmați-vă cu multă rabdare și pregătit pentru alte nedreptăți care vor urma.
    Trăim in România!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *