Caz șocant! Un copil a fost agresat sexual în toaleta mall-ului din Botoșani

Echipaj de poliție la BotosaniCaz șocant înregistrat, luni, în toaleta de la etajul al doilea al mall-ului din municipiul Botoșani. Un copil de 14 ani a fost agresat sexual de un bărbat de 59 de ani. O femeie de serviciu de la Uvertura City Mall a văzut scenele, aceasta povestind scenele angajaților firmei de pază, care, la rândul lor, au sesizat autoritățile. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, care au reușit să îl prindă pe agresor.

„Astăzi, 07 iunie 2021, in jurul orei 20:00, am fost sesizați de către personalul care asigură paza în incinta unui centru comercial din  municipiul Botoșani cu privire la faptul că în una dintre băile acestuia, este posibil să fi avut loc o agresiune sexuală.  În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele implicate, respectiv un minor de 14 ani și un bărbat de 59 de ani, ambii din municipiul Botoșani. Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, urmând ca minorul să fie audiat conform procedurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

Bărbatul de 65 de ani a fost reținut de Poliție, cercetările fiind continuate  pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu minor.

Ce a decis Curtea de Apel Suceava în cazul celor opt polițiști de circulație din Botoșani arestați pentru fapte de corupție!

One thought on “Caz șocant! Un copil a fost agresat sexual în toaleta mall-ului din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *