Un jucător de la FC Botoșani a ajuns la CFR Cluj. Fotbalistul, prezentat chiar de ziua de naștere

CFR Cluj, campioana României, a anunțat transferul lui Jonathan Rodriguez, jucătorul celor de la FC Botoșani, care împlinește astăzi 31 de ani.

Jonathan Rodriguez a adunat 126 de meciuri la FC Botoșani în cei 4 ani petrecuți la clubul moldovean. Mijlocașul argentinian se poate lăuda cu 10 goluri și 16 pase decisive în această perioadă. Înainte să ajungă în România, argentinianul a evoluat în țara natală pentru Deportivo Madry și Agropecuario, echipe din ligile inferioare.

”E un jucător care parcă nu mai dădea totul, ca atare oricum nu am făcut vreun efort să îi prelungesc contractul. Avea și un contract mare pentru mine. Cred că drumul lui este OK acum, va avea un contract mai mare, merge la o echipă mai bună, să dea Dumnezeu să poată face față, să fie mai valoros de cât la Botoșani”,- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, despre Jonathan Rodriguez.

Jonathan Rodriguez este unul dintre jucătorii cu care CFR s-a înțeles deja pentru noul sezon. Ceilalți sunt portarul Cristiano Figueiredo, fundașul central Rachid Bouhenna, mijlocașul Anas Tahiri și extrema Denis Rusu.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *