Un cuplu din Botoșani făcea bani buni din exploatarea sexuală a unor minore. Bani, mașini, telefoane, dar și săbii găsite de polițiști la percheziții

Un cuplu din Botoșani, respectiv un bărbat de 42 de ani și o femeie de 35 de ani, făceau bani buni din exploatarea sexuală a unor minore. Activitatea lor a fost oprită, joi, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Botoșani, care au efectuat 3 percheziții domiciliare, la locuințele deținute de cei doi concubini.

Din 2015, aceștia racolau fete minore, profitau de  starea vădită de vulnerabilitate a acestora și, ulterior, le duceau în Germania, unde le puneau să se prostitueze. Și nu doar în Germania! Prin constrângere, inducere în eroare și abuz de autoritate, le-ar fi exploatat în municipiul Botoșani, în scopuri sexuale.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 2 laptopuri, o tabletă, 2 camere foto/video, 12 telefoane mobile, 20 de carduri SIM, 1 memory stick, 150 de grame de bijuterii din metal de culoare galbenă, 14.800 de lei, 1.520 de euro, 1.160 de lire sterline, cuțite, macete, securi, săbii, precum și mai multe bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie. Totodată, a fost instituit sechestrul asigurător pe două autoturisme utilizate de persoanele bănuite de comiterea faptelor”, au precizat anchetatorii.

Atât femeia, cât și bărbatul au fost reținuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *