A parcat pe un loc care nu îi aparținea și nu a lăsat numărul în parbriz. Ce a descoperit șoferul când s-a întors la mașină

Ziar de Cluj

Un șofer din Cluj care a parcat pe un loc care nu-i aparținea a găsit, când s-a întors la mașină, un plic cu u mesaj, înăuntrul căruia se afla un creion.

În loc să îi ridice ștergătoarele, proprietarul locului de parcare a decis să îi lase șoferului „instrumentele necesare” ca pe viitor să poată lăsa numărul de telefon pe bordul mașinii, relatează Ziua de Cluj.

„Stimate șofer, îți ofer cu drag instrumentele necesare pentru a lăsa un număr de telefon, în cazul în care ești nevoit să ocupi locul de parcare al altcuiva. Respect”, i-a scris clujeanul șoferului pe un plic.

Impresionat de gestul proprietarului parcării, șoferul “vinovat” și-a cerut scuze pentru felul în care a acționat.

„Pentru început doresc să mulțumesc proprietarului parcării pentru diplomația de care a dat dovadă și dușul rece care l-am primit în momentul citirii mesajului lasat. Am greșit, recunosc! Nu are rost să încerc să dau explicații deoarece a fost vina mea 100%. Voi păstra acest mesaj pentru a știi altădată să nu mai ocup un loc de parcare care nu-mi aparține. Mea culpa”, a transmis el pe un grup de Facebook al șoferilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *