FOTO Doi câini, căzuți într-o fântână, salvați de pompierii botoșăneni

Misiune contra cronometru pentru pompierii din Flămânzi. Aceștia au fost alertați că doi câini au căzut într-o fântână, adâncă de circa cinci metri. Întâmplarea s-a petrecut vineri seară, în curtea unei gospodării din Stanești, comuna Lunca. Cei care au alertat forțele de intervenție au fost proprietarii patrupedelor.

Cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor specifice unor astfel de intervenții, unul dintre pompieri a coborât în fântână și a reușit să îi aducă la suprafaţă, teferi.
Misiunea a fost dificilă din cauza diametrului redus al fântânii.

Intervenție pentru salvarea unei vaci

Tot vineri, pompierii din Trușești au salvat o vacă rămasă captivă într-o fosă dezafectată de pe raza satului Guranda, comuna Durnești. Animalul a căzut în groapa adâncă de aproape doi metri după ce capacul din lemn care o acoperea a cedat.

Localnicii au încercat să îl ajute pe proprietar să o scoată din captivitate, dar eforturile lor au fost zadarnice. Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului.  Au legat bovina cu mai multe furtunuri şi cu ajutorul unui buldoexcavator au reuşit să o aducă la suprafaţă. Aceasta nu a fost rănită”, a precizat Dorina Lupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *