A murit un cunoscut om de afaceri, în urma unui infarct

Irinel Nica, fondatorul Grupului de firme BRAS, distribuitor al mărcii Renault în Iași, a încetat din viață la vârsta de 64 de ani. Omul de afaceri a murit ieri, 3 iunie, după ce a suferit un infarct, după cum ne-au spus apropiați ai familiei.

Irinel Nica s-a născut în comuna Probota, județul Iași. A fondat compania BRAS alături de soția sa, Mioara Nica, în anul 1993, când cei doi soți au deschis magazinul de piese auto Dacia în Iași. Cu o prezență de peste două decenii pe piața auto din România, firma a cunoscut o dezvoltare și o diversificare a activităților de-a lungul timpului, precum Reprezentanță Renault, Service Autorizat Dacia, Broker Asigurări și Școala de șoferi BRAS.

Principala sa afacere a avut anul trecut un rulaj de circa 33 milioane de lei şi a obţinut un profit de 1,3 milioane de lei. Alături de soția lui, Irinel Nica mai avea afaceri în agricultură și servicii de înfrumusețare, respectiv Salonul Elemis Spa. Tot din Grupul de firme BRAS face parte și Funzone LaserTag, cu activităţi de sport high-tech indoor, o afacere condusă de fiica acestuia, Simona Cojocariu.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *