FOTO! Continuă vaccinarea anti COVID în rândul elevilor. Caravana mobilă a ajuns într-un alt liceu din municipiul Botoșani

Caravana mobilă a Direcției de Sănătate Publică s-a deplasat, vineri, într-un alt liceu din municipiul Botoșani, pentru a-i imuniza anti COVID pe elevi. Este vorba de Liceul ”Alexandru cel Bun” din Botoșani, după ce ziele trecute acțiunea de vaccinare a elevilor s-a mai derulat la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național A.T.Laurian și Liceul Regina Maria Dorohoi.

Acțiunea a fost posibilă datorită multiplelor activități de informare organizate în școală, prin colaborarea conducerii școlii, a profesorilor, a părinților, a Direcției de Sănătate Publică și a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. De asemenea, elevii majori, ce urmează să susțină examenul maturității și admiterea la facultăți, vaccinați anterior, au reprezentat un model pentru colegii de generație, dar și pentru cei mai mici”, potrivit unui comunicat remis de Liceul ”Alexandru cel Bun”.

În acește condiții, zeci de elevi majori și minori au primit prima doză a vaccinului, respectând toate normele în vigoare. Au fost analizate dosarele medicale ale elevilor solicitanți, prin implicarea personalului medical al cabinetului liceului, dar și solicitările și acordurile părinților. Rapelul urmează să se efectueze în cadrul aceluiași centru, mai precizeaza sursa citata.

Tot vineri, s-au imunizat și elevi de la Colegiul Economic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *