Un elev s-a aruncat pe geam în pauză, în timp ce colegii râdeau de el și îl încurajau să sară

ambulanta 112 la spitalUn elev de clasa a VI-a de la Școala George Bacovia din Bucureşti, sectorul 4, s-a aruncat pe geam, după ce ar fi fost bătut și umilit de colegi, scrie observatornews.ro.

Într-o pauză, băiatul a sărit pe geamul clasei de la primul etaj al şcolii, în timp ce unii dintre colegi îl filmau cu telefoanele mobile și alții îl îndemnau să sară şi îl aplaudau, scrie sursa citată, care nu precizează când a avut loc incidentul. Elevi ai școlii au declarat că băiatul ar fi fost bătut și umilit constant de colegi.

„Când el a vrut să se arunce, colegii îl încurajau să sară, în loc să îl tragă sau ceva. Ziceau că nu ai curaj, SARI, SARI! L-au bătut colegii, îl jigneau, îl umileau”, a declarat unul dintre elevi pentru sursa citată.

Un inspector școlar susține însă că gestul elevului a fost „o joacă obișnuită”, mai scrie Observator News.

„O joacă obişnuită… Ce să vă zic…a avut o stare de nervi. Nu neapărat s-a certat cu un elev, a evocat că a băut o … Cola. Pur şi simplu a fugit şi a sărit pe geam”, a declarat Ionel Puşcaş, inspector general ISMB.

În schimb, directoarea școlii George Bacovia afirmă că elevul i-a spus „că este supărat”.

„Nu a justificat supărarea lui, am întrebat dacă supărarea lui merita aşa gest, a zis nu. El este o fire mai taciturnă, așa…”, a declarat Dorina Constantin, directoarea şcolii George Bacovia din Bucureşti.

Copilul a căzut de la o înălţime de aproximativ cinci metri, fiind apoi transportat la spitalul Marie Curie, unde medicii au stabilit că rănile nu sunt grave. Ulterior, băiatul a fost dus la Spitalul Alexandru Obregia pentru consiliere psihologică.

One thought on “Un elev s-a aruncat pe geam în pauză, în timp ce colegii râdeau de el și îl încurajau să sară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *