Un botoșănean a tâlhărit un bărbat surdo-mut într-un tren. Andrei va sta următorii ani după gratii

Tânărul din municipiul Dorohoi care a tâlhărit un bărbat în trenul București- Botoșani a fost condamnat definitiv, joi, după ce Curtea de Apel Suceava i-a respins apelul la decizia Judecătoriei Botoșani. Andrei Ovidiu Marcu, de 30 de ani a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare cu executare pentru „tâlhărie calificată”.

„[…] respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Marcu Ovidiu Andrei împotriva sentinţei penale nr. 333 din 05 aprilie 2021, pronunţată de Judecătoria Botoşani. În baza art.275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul apelant Marcu Ovidiu Andrei la plata către stat a sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare din apel. În baza art.275 Cod procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul apelant Marcu Ovidiu Andrei, în cuantum de 868 lei (av. Viorescu Răzvan – delegaţie pentru asistenţă juridică obligatorie nr. 960/2021) rămâne în sarcina statului, urmând a fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Suceava. Definitivă. Pronunţată astăzi, 03.06.2021, prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

Pe 23 mai 2020, tânărul a folosit violența împotriva unui bărbat de 33 de ani, surdo-mut, pe care l-a lăsat fără 100 de lei. Autorul a fost prins imediat după ce a coborât din tren.

Tânărul care a comis o tâlhărie în trenul București- Botoșani, arestat preventiv. Victima, un botoșănean cu deficiente de auz și vorbire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *