FOTO Incendiu la Botoșani! O casă a fost distrusă de flăcări în toiul nopții

Un puternic incendiu a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, în județul Botoșani. Pompierii botoșăneni au intervenit, mai bine de trei ore, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Cotu, comuna Copălău.

Familia își încălzea locuința cu o centrală termică, însă coșul de evacuare a fumului nu era izolat corespunzător. Căldura radiată a aprins materialele combustibile din apropiere, iar flăcările s-au extins la lemnul din construcția acoperișului. Puțin după ora 02.00, proprietarii au realizat că locuința le este afectată de un incendiu și au solicitat sprijinul salvatorilor.

La fața locului au ajuns pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani și Punctului de Lucru Flămânzi, cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și voluntarii din comună.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile din interiorul camerei centralei și acoperișul casei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la bunurile din interior. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri.

Locatarii casei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *