Surprize în dosarul DNA de la Poliția Rutieră. Cel puțin un șofer care a dat șpagă a fost reținut

Ancheta procurorilor DNA Suceava în cazul polițiștilor de circulație din Botoșani acuzați de fapte de corupție nu îi privește doar pe angajații Inspectoratului de Poliție Județean. Cel puțin doi șoferi au fost ridicați de procurorii DNA pentru dare de mită, iar dintre aceștia unul a primit deja mandat de reținere pentru 24 de ore, aflându-se în arestul Poliției.

La audierile de la DNA Suceava au ajuns 16 polițiști, dintre care un ofițer și 15 agenți de poliție. Dintre aceștia, jumătate au primit mandate de reținere, fiind acuzați de luare de mită.

În acest caz, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada iunie – noiembrie 2020. Miercuri, la sediul Politiei Rutiere si la 19 locuințe ale polițiștilor au fost făcute perchezitii.

Mașinile de serviciu și birourile celor 16 polițiști rutieri din Botoșani, ridicați de DNA, au fost verificate de procurori

One thought on “Surprize în dosarul DNA de la Poliția Rutieră. Cel puțin un șofer care a dat șpagă a fost reținut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *