Roxana Țurcanu (ALDE): Botoșănenii merită ca Piața Centrală, să fie demnă de anul 2021!

Foto ALDE

O vizită din partea primarului în Piața Centrală a municipiului Botoșani poate ar îmbunătăți situația deplorabilă în care botoșănenii trebuie să-și facă cumpărăturile!

Așa cum știm, mulți dintre locuitorii municipiului Botoșani preferă să-și cumpere legume și fructe proaspete din Piața Mare, numai că acestă locație nu a înregistrat prea multe îmbunătățiri în ultimii ani de zile. De ce nu s-a dorit să avem o piață modernă și în zona centrală a orașului?… nu știm, mai ales că avem deja un exemplu pozitiv în Piața Mică, din municipiu Botoșani, acolo unde se pot face cumpărăturile în orice vreme, în condiții demne și civilizate de anului 2021.

Dacă nu am fi vazut ieșirile publice ale edilului-șef, Cosmin Andrei, din Piața Mare când distribuia măști pentru protecția infectării cu Covid-19, din campania electorală, am fi spus că nu știe, poate, de situația deplorabilă în care se află piața agro-alimentară și cum sunt nevoiți comercianții să-și vândă produsele în aceeași încăpere cu containerele de gunoi. O situație de neconceput în aceste timpuri, când igiena trebuie să primeze, acum mai mult ca niciodată, dat fiind situația pandemică în care ne aflăm de peste un an de zile.

„Doresc să-i amintesc primarului Primăriei Botoșani că este momentul să ia decizii favorabile și pentru locuitorii municipiului Botoșani, care au nevoie să vadă și să simtă îmbunătățiri în calitatea vieții, prin accesul la o piață agro-alimentară curată, modernă, civilizată și sigură, unde nu ți-e frică că  vei ieși  fără portofelul din buzunar sau din geantă”, a declarat Roxana Țurcanu, președintele ALDE Botoșani.

De aceea,  solicităm public primarului, Cosmin Andrei, să meargă în Piața Mare din municipiul Botoșani, să viziteze întreaga locație și să vadă personal câtă dezorganizare și câtă mizerie este în piață. Botoșănenii au nevoie de o piață curată și civilizată, care să le asigure faptul că produsele cumpărate sunt păstrate în condiții igienice. Noi, echipa ALDE Botoșani, considerăm că cetățenii au așteptat foarte mult și este momentul  și obligația primarului să rezolve această problemă care nu mai poate suporta amânare, din punctul nostru de vedere.

Sursa: comunicat ALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *