Pățania unei mămici din Botoșani, cu un taximetrist, chiar de Ziua Copilului. „Este prima dată în aproape 7 ani, de când am devenit mamă, și mi se spune să îmi educ copilul!”

Foto: pixist.ro

O mămică din Botoșani a avut parte de o întâmplare nefericită, în timp ce era de mână cu băiețelul său, chiar de Ziua Copilului. Femeia s-a arătat oripilată de comportamentul grobian al unui taximetrist, care a început să strige la ea și la copilul său înainte ca aceștia să urce în mașină.

Furioasă, femeia a povestit pe o rețea de socializare că taximetristul a început să țipe la ea și la copil pentru că nu l-a șters pe acesta pe picioare înainte de a urca în taxiul său.

Iată relatarea femeii, care a stârnit un val de reacții negative la adresa taximetristului:

„În seara aceasta, de 1 iunie(de ziua copilului)… am avut parte de o întâmplare șocantă. Este prima dată în aproape 7 ani, de când am devenit mamă, și mi se spune să îmi educ copilul Sincer, scriu rândurile astea cu lacrimi și cu o furie greu de descris. Intamplarea a avut loc în față la Spitalul Județean, de unde am vrut să luam un taxi, în timp ce mă pregăteam să fac comandă, am văzut că tocmai coborâse cineva dintr-un taxi și am zis să întreb dacă este liber. A confirmat că este liber… apoi de pe trotuar am traversat peste iarbă(pe acele pavele) să putem ajunge la taxi,el fiind oprit acolo…cum traversam am văzut că înaintează apoi oprește un pic mai în față (se vede în poză unde,) înaintăm și noi, apoi deschid portiera din spate să urcăm. Era Damian primul, dar nu a apucat să pună piciorul că a și început să tipe șoferul să il șterg pe picioare,că nu poate urca așa în mașină. Eu… pe un ton calm, i-am zis că vom chema un alt taxi, apoi am închis portiera și ne-am îndepărtat de taxi.

Șoferul s-a dat jos din taxi și a inceput să strige în urma noastră, nu mai rețin tot ce a zis că eu încercam să mă concentrez pe Damian să nu se sperie, printre, am auzit și că trebuie să îmi educ copilul, (copil care în timp ce el tipa, imi zicea.. mami dar nu sunt murdar pe papuci si se tot uita in jos si dadea să se șteargă) m-am întors rapid, am făcut poza și am mers mai departe! Am chemat alt taxi iar lui Damian îi era „teamă” să se urce în taxi… să nu murdărească, șoferul nu intelegea de ce nu vrea el să urce… l-am explicat că este totul în regulă și am urcat.

Cu toții avem zile proaste, stări aiurea… dar intamplarea de astăzi nu cred că a stat la baza unei zile proaste a șoferului…ci a personalității lui,care după părerea mea nu ar trebui să profeseze ca șofer pe taxi… pentru că în taxi te urci cand plouă, si e posibil să fii murdar sau prea ud pe papuci, urci când ți-e rău și există riscul să și vomiți, se urcă copii… care plâng, care fac zgomot sau poate au ceva în mână și pot scăpa pe jos în mașină… se urcă bătrâni sau oamenii obosiți după o zi de muncă. In limita bunului simț, tu, șofer de taxi… îți asumi toate acestea!!!

Au fost martori care au sărit ei cu gura pe el, că nu trebuie să vorbească așa, mai ales când este vorba de un copil, dar eu sincer… in afară de. „ok,vom chema un alt taxi”… nu am scos un cuvânt către el. De aceea probabil am ramas acum cu starea asta de frustrare și furie, recunosc… dacă eram singură, i-aș fi dat replică…dar când sunt cu Damian îmi păstrez calmul”

One thought on “Pățania unei mămici din Botoșani, cu un taximetrist, chiar de Ziua Copilului. „Este prima dată în aproape 7 ani, de când am devenit mamă, și mi se spune să îmi educ copilul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *