FOTO! Audi de 35.000 lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la Botoşani. A fost indisponibilizat de polițiști!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca Audi A6 ce figura ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.
Potrivit sursei citate, pe 1 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Botoșani, au declanșat o acțiune pentru combaterea traficului de auto furate, pe raza municipiului Botoșani. În cadrul acțiunii, a fost depistat un autoturism marca Audi A6, ce aparţinea unui cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată, iar semnalarea a fost introdusă de Marea Britanie. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 35.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Minodora Răcnea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com