VIDEO Momentul în care tânărul din Botoșani, care a produs mai multe accidente, cu 15 mașini, a fost imobilizat

Foto: Ziarul de Iasi

Un clip video în care se vede cum se încearcă imobilizarea şoferului din Botoșani care a provocat accidente pe bandă rulantă a fost publicat de bzi.ro. Vorbim despre faptul că acesta a produs accidente rutiere atât în Lețcani, Valea Lupului dar și la Gară, Iași.

Bărbatul a fost dus la secţie dar pentru că nu au reuşit să îl calmeze, poliţiştii au chemat în ajutor pe colegii de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) Iași.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un conducător auto în timp se deplasa cu autoturismul dinspre Valea Lupului spre Iaşi ar fi acroşat mai multe autovehicule. În prezent, verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţie de fapt. Conducătorul auto a fost depistat şi testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat sau nu substanţe interzise. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea de la locul accidentului şi furtul unui autovehicul”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Video: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *