FOTO Țigări de contrabandă ascunse în oale și ceaune, la Botoșani! O persoană de 54 de ani, cercetată de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au percheziționat, luni, locuința unei persoane de 54 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă, de pe raza comunei Corni. În casă a fost identificată și ridicată în vedera confiscării speciale cantitatea de peste 1.500 de pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova și Duty Free.

Pentru acestea, persoana percheziționată nu deținea documente legale și se cunoștea că marfa provine din activități de contrabandă.

În cauză se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de colectare, deținere producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, se arată într-un comunicat al Poliției Botoșani.

One thought on “FOTO Țigări de contrabandă ascunse în oale și ceaune, la Botoșani! O persoană de 54 de ani, cercetată de polițiști

  1. Tigarile provin de la Laur din strada Maramures numarul 8 din botosani. El le aduce cu busul BT15ANM si suvul sau BT08YWJ si le distribuie prin shopul sau AdVis-Shop din strada Marchian, de langa agentia Venus. Stocuri mari, marfa pentru toate gusturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *