FOTO! Un bărbat din Botoșani a plecat în urmă cu aproximativ o lună și jumătate de la domiciliul său și nu a mai revenit. Polițiștii cer sprijinul populației

Polițiștii botoșăneni cer sprijinul populației pentru identificarea unui bărbat, care a plecat de la domiciliu și nmu a mai revenit. Luni, 31 mai 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 67 de ani din orașul Ștefănești a plecat în urma cu aproximativ o lună  jumătate de zile de la domiciliul său, iar până în prezent nu a luat legătura cu familia, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvâmt al Inspectoratului de Poliție Județean.
BORȘAN VASILE are următoarele semnalmente:  înălțime 1,79 m, aproximativ 68 de kg, păr șaten, ochi căprui, are o cicatrice asupra ochiului drept. Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.
*Cetățenii care dețin informații despre aceasta persoană sunt rugați sa apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!*, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *