Șoferul unui Mercedes cu număr obscen, sancționat cu peste 6.000 de lei. Care este motivul

Foto: Stiri Suceava

Un șofer a fost a fost amendat sâmbătă cu peste 6.000 de lei și s-a ales cu permisul suspendat, după ce a condus cu 103 km/h în localitate, iar apoi a reclamat în mod fals la 112 că agenții de poliție au avut un comportament necorespunzător.

Bărbatul a fost prins sâmbătă, la 17:04, conducând autoturismul său pe raza localităţii Vornicenii Mici, din județul Suceava, cu viteza de 103 km/h, depăşind cu 53 km/h viteza maximă admisă pe sectorul de drum. Acesta se afla la volanul unui Mercedes înmatriculat în Germania, însă numărul său format din șase caractere este obscen în limba română: „DAU …”

Vezi AICI imaginea cu numărul Mercedesului.

După ce l-au oprit în trafic, polițiștii i-au cerut șoferului să prezinte documentele, însă acesta le-a spus că nu are asupra sa permisul de conducere, potrivit Știri Suceava.

Întrucât lucrătorii de poliţie suspectau că cel în cauză are asupra sa permisul de conducere şi nu vrea să îl predea, i-au solicitat acestuia să coboare din autoturism, urmând ca asupra sa să fie efectuat controlul corporal. În acel moment bărbatul i-a încredinţat pasagerei de pe scaunul din dreapta faţă un portofel în care lucrătorii suspectau că se găseşte permisul de conducere aparţinând acestuia. Astfel, lucrătorii de poliţie i-au solicitat pasagerei să le prezinte conţinutul portofelului în cauză însă aceasta a refuzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *