FOTO Exemplu de urmat! Aproape 150 de elevi și voluntari din Botoșani au strâns mizeria împrăștiată în pădurea de la Ipotești

Mai mulți elevi și voluntari din județul Botoșani au strâns, sâmbătă, mizeria împrăștiată în pădurea de la Ipotești.  Asociația „Scut botoșănean”, filialele Botoșani și Dorohoi, în colaborare cu Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Ipotești și Corul Sfântul Ioan Iacob Hozevitul au organizat acțiunea de curățenie şi igienizare în zona pădurii Ipotești, comuna „Mihai Eminescu”.

Aproximativ 150 de elevi și voluntari – organizați pe echipe – au colectat gunoaiele aruncate în zona pădurii, s-au bucurat de soare și de vremea frumoasă, au luat masa în natură, au râs și au avut parte de o zi plină de voie bună.

Mizeria strânsă în urma acțiunii a fost mai puțină decât ne-am fi așteptat, dar mult prea multă pentru o zonă cu profunde semnificații istorice și culturale. Le mulțumim tuturor copiilor și voluntarilor care au participat la acțiune! Îi mulțumim doamnei profesoare Medeea Chisăliță pentru mobilizarea și coordonarea elevilor Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, Ipotești! Mulțumim firmei SC Admir SRL pentru apa care ne-a ostoit setea! Mulțumim pizzeriei „Șoro” pentru delicioasele pizza cu care ne-am astâmpărat foamea!”, susțin organizatorii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *