VIDEO Noi detalii despre accidentul cu patru victime de la Botoșani: „La doi metri a semnalizat să facă stânga și a semnalizat și dreapta”

Un bărbat aflat în autoturismul Opel, care s-a izbit într-un VW Passat ce făcea la stânga, la intrarea în Vlădeni dinspre Suceava, susține că șoferița din Passat nu s-a asigurat și a semnalizat haotic. El susține că soția sa, cea care conducea autoturismul Opel, nu a avut cum să evite impactul.

„Doamna nu s-a asigurat. La doi metri a semnalizat să facă stânga și a semnalizat și dreapta mai ales. Soția a tras mult de volan, dar de unde că… se văd și urme de frânarea, a luat-o în plin și o aruncat-o în șanț”, a declarat Costică Leucă.

Patru persoane, dintre care trei copii, au fost rănite în accindent. Evenimentul rutier s-a produs după ce o șoferiță,. care circula cu un autoturism VW Passat a semnalizat pentru a face stânga într-o curte, iar din spatele său, autoturismul Opel, condus tot de o șoferiță, a intrat în depășire, cele două mașini ciocnindu-se violent.

Șoferița și doi copii din VW au ajuns la spital, dar și un copil din Opel.  La fața locului au ajuns mai multe cadre medicale, dar și polițiștii care au demarat cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *