Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi, atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare. Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist, grad I; referent de specialitate, grad I; restaurator SSD, grad I. Vezi aici condițiile!

Muzeul Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de restaurator în cadrul Secției Artă Plastică-Etnografie. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist IA.. Vezi aici condițiile!

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, după cum urmează: 1 post de șef birou registrator coordonator, grad II O.C.P.I. Botoșani B.C.P.I. Dorohoi;. Vezi aici conditiile!

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție,vacantă de referent, treapta IA. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din localitatea Suliţa, judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de bucătar. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic terenuri agricole (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de asistent medical generalist PL. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *