FOTO & VIDEO! Desfășurare de forțe într-un cartier din municipiul Botoșani. O femeie a fost sechestrată în apartament de propriul soț

Mai multe echipaje de poliție și pompieri au intervenit, sâmbătă după-amiază, într-un cartier din municipiul Botoșani, după ce o femeie a fost sechestrată în apartament de soțul său. Femeia, de 51 de ani, a cerut sprijinul organelor de ordine, spunând că sotul său, cu afecțiuni psihice, nu dorește să-i dea drumul din casă.
Astăzi, 29 mai 2021, în jurul orei 14:30 am fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că soțul său, cunoscut în evidențele medicale cu probleme psihice, a încuiat ușa de acces în locuință și nu dorește sa ii dea acesteia cheile. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
Potrivit sursei citate, din primele verificări nu rezultă faptul că bărbatul ar fi agresiv fizic sau verbal sau că ar exercita amenințări asupra soției sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *