Botoșăneanca Adelina Ungureanu, în premieră căpitan al naționalei de senioare la volei. Victorie senzațională  în meciul de debut din Golden League

Botoșăneanca Adelina Ungureanu a fost în premieră căpitan al naționalei de senioare a României. Echipa națională a obținut o victorie senzațională  în meciul de debut din Golden League.  La Cluj-Napoca, jucătoarele noastre au revenit de la 0-2 la seturi și au învins cu scorul de 3-2 (17-25, 23-25, 26-24, 26-24, 15-11) formația Franței.

Autoare a 16 puncte în victoria cu Franța (scor 3-2) din prima etapă a Grupei A din Golden League, ea a făcut câteva declarații pentru pagina oficială de Facebook a FR Volei.

A fost un meci dificil, după cum o arată și scorul, dar deși eram conduse cu 2-0 noi am crezut în continuare, am crezut în noi, în faptul că putem obține victoria. A fost și o schimbare de atitudine și de implicare în meci, dacă pot spune asta, pentru că în primele două seturi nu s-a legat foarte bine jocul nostru, însă din setul al treilea a fost o altă energie pe teren, s-a simțit lucrul acesta. Am reușit astfel să întoarcem soarta meciului. Este o onoare foarte mare pentru mine faptul că sunt în premieră căpitan la naționala României. În același timp este și o mare responsabilitate și sper să mă pot achita foarte bine de ea”, a spus Adelina.

 Sâmbătă, de la ora 17.00, România va juca împotriva naționalei din Azerbaidjan, partida urmând să fie transmisă în direct la TVR 3.

”Cunoaștem echipa din Azerbaidjan, adversara de sâmbătă, am jucat câteva meciuri amicale contra lor. Rezultatul a fost de fiecare dată în favoarea noastră, destul de clar aș putea să zic. Totuși, este un meci oficial, este diferit față de atmosfera pe care am avut-o în meciurile amicale, însă am foarte mare încredere în fete, în echipă și cred că victoria cu Franța chiar ne ajută să ne consolidăm relațiile de joc. În special moralul nostru este mult mai ridicat acum”, a spus tânăra voleibalistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *