4 motive pentru a deține un trench

Adorăm acea perioadă a anului, când hainele de lână pot fi puse deoparte și trenciurile de primăvară pot fi purtate cu abandon. Luați-vă umbrela, ieșiți în ploaie și fiți sigură că arătați șic și că sunteți ferită de intemperii. De la iconica Audrey Hepburn care își îmbracă trench-ul clasic cu balerini și capri până la detectivul care purta un model lung kaki, trench-ul continuă să rămână în vogă.

Un trench de damă este un element indispensabil din garderoba fiecărei femei, deoarece pare a fi un cameleon, care se potrivește oriunde este nevoie, deoarece este disponibil într-un număr infinit de stiluri, lungimi și culori.

Încorporarea unui trench dama în garderoba dvs. are multe avantaje. Vă va menține elegantă și uscată într-o zi ploioasă, va adăuga un anumit fler la ținuta dvs. de vreme rece și va arăta grozav cu o pereche de cizme de ploaie sau tocuri. Versatilitatea acestui articol îl face cu siguranță o investiție solidă în garderobă. Iată încă câteva motive pentru a investi într-un trench:

Un trench este atemporal

Purtat de frumusețile clasice de-a lungul anilor, toată lumea, de la Audrey Hepburn la Julia Roberts, acesta continuă să apară la petreceri, la funcții de birou și la cine cu cravată neagră. Astăzi, trench-urile sunt disponibile într-o multitudine de țesături, culori și modele. Rămâneți cu o haină tradițională de culoarea cămilei sau ieșiți din zona de confort și alegeți un stil cu o atmosferă mai rock & roll.

Un trench este versatil

Un trench este suficient de casual pentru a fi purtat într-o aventură la cumpărături în weekend și suficient de elegant pentru a fi purtat la o cină, într-o noapte răcoroasă. Purtați-l închis pe toată lungimea pentru protecție împotriva intemperiilor sau drapat peste umeri, peste o rochie neagră. Același trench poate oferi ținutelor diferite un aspect cu totul nou. Asociați-l cu blugi și tocuri skinny sâmbătă seara și un pulover și fustă la birou miercuri. Cu o schimbare de haine și detalii, nimeni nu va observa că este aceeași haină.

Fie ca purtati rochii sau blugi, un trench poate fi cu ușurință îmbrăcămintea dvs. preferată de exterior. Multe persoane se întreabă dacă pot purta un trench mai scurt decât rochia sau fusta lor, iar răspunsul este un simplu – absolut! Atâta timp cât culoarea este complementară, este perfect în regulă să îl purtați.

Un trench este un articol de bază pentru orice garderobă

Este adevărat că o ținută bună este făcută și mai bună prin adăugarea accesoriilor potrivite. Un ceas simplu, un inel vintage sau un colier statement poate adăuga personalitate unei ținute deja puternice. Îmbunătățirea look-ului cu un trench la modă îl duce la un nivel complet nou. Vă sugerăm ca prima dvs. achiziție să aibă o culoare neutră și, pe măsură ce garderoba dvs. se extinde, luați în considerare un trench suplimentar într-o nuanță mai strălucitoare (galben strălucitor, roz aprins).

Nu este un secret, un trench îi oferă stil, grație și rafinament oricărei ținute. O trench bun vă va rezista mulți ani, iar mai multe versiuni vor oferi o multitudine de opțiuni pentru orice ținută.

În funcție de nuanța pielii, stilul de viață, înălțimea și stilul de semnătură, există opțiuni nesfârșite atunci când vine vorba de găsirea trench-ului ideal pentru garderoba dvs. Un trench mai scurt pentru un aspect mai casual, mai lung pentru o atingere clasică sau ieșiri formale, iar culorile și imprimeurile disponibile fac din cumpărături un moment plăcut. Investiți în modele în culori clasice neutre, cum ar fi bleumarin, kaki și negru, dar nu excludeți nici o explozie frumoasă de culoare, precum galben, roșu sau verde.

Un trench este o uniformă elegantă

Rachel Zoe a menționat pentru prima dată ideea unei ținute uniforme în prima ei carte și a menționat din nou acest truc pentru îmbrăcăminte în recenta ei carte. Conceptul constă în faptul că fiecare femeie ar trebui să aibă o uniformă care constă din câteva articole de încredere, o rochie pentru petrecere, de exemplu, care se completează întotdeauna atunci când sunt purtate împreună și oferă purtătorului încredere și siguranță că poate merge aproape oriunde arătând elegant și potrivit pentru majoritatea ocaziilor.

De exemplu, uniforma pentru ieșiri în timpul zilei poate consta în blugi din denim închis, o bluză de mătase sau un top cu dungi, un trench kaki și balerini. Adăugarea trench-ului finalizează pur și simplu aspectul. Indiferent dacă îl purtați doar pe drum, cât sunteți afară sau îl păstrați și în interior pentru a nu suporta efectele aerului condiționat, talia unui trench vă oferă o structură adecvată similară cu cea a unui sacou sau jachetă, iar culorile neutre funcționează bine cu aproape orice ați purta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *