Maraton de vaccinare anti COVID la Uvertura Mall, de Ziua Copilului

Direcția de Sănătate Publică în colaborare cu Instituția Prefectului vor organiza un nou maraton de vaccinare anti COVID. Acesta va avea loc în zilele de 31 mai și 1 Iunie, la Uvertura Mall.

”Maratonul tinereții” se va derula între orele 10 și 20, atât luni, cât și marți, vaccinul administrat fiind cel de la Pfizer. La acțiunea de imunizare sunt așteptați și tinerii de peste 16 ani, aceștia urmând să fie însoțiși de părinți, sau să aibă la ei, pe lângă cartea de identitate, acordul părinților pentru vaccinare.

Cei prezenți la acțiune vor avea parte și de spectacole oferite de diverși artiști. Cu începere de la ora 12, pe scena de la ultimul etaj vor urca ansamblurile ”Florile Bucovinei”din Rădăuți și ”Primăvara” din Rogojești, micuții artiști de la Palatul Copiilor din Botoșani, care, ajutați de animatorii de la Misha Kids, vor oferi momente vesele, colorate și cu siguranță memorabile.

Autoritățile pregătesc în același context maratonul drive-thru ce va avea loc în parcarea de la Kaufland, de pe șoseaua Iașilor. Acesta se va deschide luni, 31 mai, începând cu ora 10 și va oferi un nou punct de vaccinare la liber cu Johnson&Johnson. Activitatea se va încheia joi seară la ora 20.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *