Vrei să organizezi un gender reveal party? Iată ce trebuie să faci!


Venirea pe lume a unui bebelus este plina de suspans si de momente emotionante pentru intreaga familie. De aceea, foarte multe persoane isi doresc sa organizeze o petrecere pentru a afla sexul copilului. Aceasta trebuie sa fie planificata de o persoana apropiata viitorilor parinti, pentru a nu strica marea surpriza, nici macar pentru ei. Daca iti doresti sa pui la cale un eveniment ca acesta este importat sa tii cont de sfaturile de mai jos, pentru ca nu iti doresti sa dai gres!

Iata cum sa planifici un gender reveal party de succes!

  • Alege o data pentru petrecere

Cu siguranta parintii, rudele apropiate si prietenii cuplului isi vor dori sa participe la acest eveniment, asa ca trebuie sa alegi o data in care sa poata fi prezenti. Alcatuieste o lista cu toti invitatii. Aici te poti consulta cu viitorii parinti, dar doar daca nu vrei sa fie o supriza si pentru ei. Pe langa acest lucru, asigura-te ca vremea de afara va fi potrivita pentru petrecere.

  • Alfa sexul copilului

Aici este partea cea mai grea. Foarte multi parinti nu isi mai doresc sa afle sexul bebelusului in cadrul unei sedinte banale la doctor, tocmai de aceea un gender reveal este ocazia perfecta de a impartasi acest moment cu toata familia. Una dintre cele mai simple metode este sa ii ceri medicului un plic in care sa scrie sexul copilului, iar tu vei deveni singura persoana care il va cunoaste. Ai grija sa nu impartasesti secretul cu nimeni, pentru a nu strica surpriza.

  • Alege un loc pentru petrecere si decoreaza-l

Alegerea unui loc potrivit pentru acest eveniment este esentiala. Poti opta pentru o gradinita in aer liber, o zona de picnic, o curte sau chiar casa cuplului. Tot ce conteaza este sa transformi orice loc intr-unul de poveste. Dupa ce ai ales spatiul potrivit este momentul sa il amenajezi. Orienteaza-te intotdeauna pentru decoratiuni roz si albastre: baloane, fete de masa, scaune, flori, farfuri etc. Orice element ai adauga, trebuie sa aiba aceste doua culori. 

De asemenea, nu uita de meniu. Cel mai simplu este sa alegi un bufet suedez. De asemenea, un candy bar cu prajiturele roz si albastre se integreaza perfect in tema petrecerii. Nu uita de tort! 

  • Gaseste o metoda de a dezvalui sexul bebelusului

Acest moment trebuie sa fie foarte amuzant si sa ii tina pe toti in suspans. Exista multe metode de a dezvalui sexul copilului. De exemplu, poti umple cu confetti colorat unul sau mai multe baloane, iar viitorii parinti sa le sparga pe rand. De asemenea, mai poti comanda la un tort cu o umplutura colorata sau sa il pregatesti chiar tu, fumigene multicolore, etc. O alta idee ar fi sa pregatesti oua roz si albastre, iar cuplul sa le sparga pe rand, pana dau de cel fier. Acela va indica sexul copilului. 

  1. Stabileste cadourile pentru bebelus

Asigura-te ca obtii o lista cu toate lucrurile de care parintii si bebelusul vor avea nevoie, odata ce acesta vine pe lume. Dupa aceea, da-o mai departe tuturor invitatilor, pentru ca fiecare sa isi aleaga un dar. Pe site-ul Krbaby.ro se pot gasi o multime de cadouri pentru nou nascuti extrem de utile si de practice. De asemenea, nu uita sa le propui persoanelor care vin la petrecere sa isi ia un tricou roz sau albastru, acestea reprezentand faptul ca spera ca bebelusul sa fie fetita sau baietel. 

Asadar, daca vrei sa organizezi o petrecere de neuitat, ia in calcul toate sfaturile si ideile de mai sus!

Sursa foto: Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *