Prefectul Dan Nechifor vrea să modifice formatul ședințelor de Colegiu Prefectural: Trebuie să ieșim din acest tipar, al prezentării pur și simplu de rapoarte

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, vrea să renunțe la ședințele clasice de Colegiu Prefectural, unde instituțiile publice își prezentau pe rând rapoartele de activitate. Acesta își dorește ca întâlnirile de analiză să fie făcute împreună cu presa, dar și cu beneficiarii direcți ai activității fiecărei instituții în parte.

Instituțiile descentralizate care prezintă materiale în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural vor fi o urmare a unor ședințe de analiză, pentru a pune în valoare rolul activ al Instituției Prefectului vizavi de verificarea activității instituțiilor descentralizate, întâlniri pe care le vom face publice, de analiză, împreună cu presa și beneficiarii direcți ai activității dvs. Trebuie să ieșim din acest tipar, al prezentării pur și simplu de rapoarte într-o ședință de Colegiu Prefectural care durează 60 de minute. Activitatea dvs. este publică, dar nu are expunere din partea dvs. Expunerea Instituției Prefectului este totală și 24 din 24  de ore, după cum bine știți. Acest lucru vreau să se întâmple și la dvs”, le-a spus prefectul Dan Nechifor, vineri, șefilor de deconcentrate, prezenți la Colegiul Prefectural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *