Caz șocant la Botoșani! O femeie și-a incendiat soțul. Bărbatul, în stare critică la spital

Caz șocant în localitatea Rădeni din județul Botoșani. O femeie și-a incendiat, miercuri după-amiază, soțul, dupa ce l-a stropit cu benzină.  Bărbatul de 35 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

Între cei doi soți a izbucnit un conflict spontan, i-ar soția, de 36 de ani, l-a stropit cu lichid inflamabil după care, accidental ar fi declanșat un aprinzăntor, împrejurare în care lichidul inflamabil de pe vestimentația bărbatului a luat foc, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. Bărbatul a stins flăcările de pe el, după care a fugit la un vecin, care a sunat la 112.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul ca la data de 26 mai a.c., in jurul orei 16:00, victima, un barbat de 35 de ani, in timp ce se afla la locuinta sa impreuna cu sotia de 36 de ani, in urma unui conflict spontan dintre cei doi, femeia l-ar stropit cu lichid inflamabil, ulterior, accidental ar fi declanșat un aprizăntor împrejurare în care lichidul inflamabil de pe vestimentația bărbatului a luat foc, provocându-i acestuia leziuni la nivelul antebrațului stâng, a spatelui și gâtului. Ne-am sesizat din oficiu pentru săvârțirea infracțiunii de violență în familie, a precizat Nenișcu.

Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri de gradul II și III. Acesta nu a depus plângere penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *