FOTO & VIDEO Accident cu doi răniți la Botoșani! Două mașini s-au ciocnit violent, iar apoi una a ajuns într-un gard

Un accident rutier a avut loc la Stauceni. Este vorba de o coliziune între doua autoturisme. Două persoane au fost rănite. 

La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani cu o autospeciala cu apa și spuma, una de descarcerare si echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, dar si doua ambulante SAJ.

Un autoturism VW Golf 5 venea dinspre Victoria spre Stăuceni, iar la intrarea în Stăuceni, într-o curbă la dreapta, a derapat, a ajuns pe contrasens unde a intrat într-un VW Golf 4 care circula regulamentar.

Șoferul din VW Golf 4 și o pasageră din cealalată mașină au fost răniți și transportați la spital.

„Un tânăr de 35 de ani din comuna Stauceni, în timp ce se deplasa cu auto pe DN 29 D dinspre localitatea Victoria inspre loc Stauceni, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers împrejurare în care a întrat în coliziune frontala cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus și care, în urma impactului, a fost proiectat în afara părții carosabile în curtea unei locuințe. În urma impactului, doua persoane au fost transportate la spital”, susțin polițiștii.

Niciunul dintre șoferi nu era băut. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *