Anunț Nova Apaserv Botoșani! Noile prețuri la apă potabilă și la canalizare-epurare ce se vor aplica începând cu data 1 iunie 2021

sediu Nova Apaserv- BotosaniSocietatea Nova Apaserv Botoşani  aduce la cunoștința utilizatorilor serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă  şi de canalizare-epurare noile prețuri și tarife unice  la apă potabilă și la canalizare-epurare  ce se vor aplica începând cu data  01 iunie 2021, aprobate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”AQUA Botoșani” prin Hotărârea Adunării Generale a Asociaților nr. 163/25.05.2021 și avizate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice  prin Avizul nr. 814828 /21.10.2020.

 

Denumire serviciu

Preţ/Tarif unic

pentru toate categoriile de utilizatori

(fără T.V.A.)

lei/mc lei/litru
Apă potabilă produsă, transportată și distribuită pentru întreaga arie de operare 4,83  0,00483
Canalizare-epurare pentru întreaga arie de operare 2,99  0,00299

1 mc = 1000 litri

Notă: Conform legislației fiscale în vigoare, cota de T.V.A aplicabilă pentru serviciile de alimentare cu apă și de canalizare-epurare este de 9%.

Prețurile tarifele sunt valabile pentru toate localitățile în care S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani prestează servicii publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare-epurare.

Sursa: comunicat Nova Apaserv

2 thoughts on “Anunț Nova Apaserv Botoșani! Noile prețuri la apă potabilă și la canalizare-epurare ce se vor aplica începând cu data 1 iunie 2021

  1. Multumim NovaAPa Serv! Poate reusiti dupa aproape un an sa asfaltati cele 2 CRATERE de pe Aleea Mihail Kogalniceanu, aproape de sediul Monitorul. Ati sapat de 2 ori, abia ati remediat avariiile dar oamenii isi rup masinile in gropile ramase.
    Domnul primar mai circula pe stradutele din zona sa vada dezastrul lasat in urma de cei de la apa?

  2. Din ce motive se maresc tarifele tocmai in zona unde veniturile si pensiile sunt cele mai mici, o zona vulnerabila unde si pandemia a pus capac multor angajati si angajatori. politizati tot, puneti oameni in functii care nu au nici o treaba cu performanta, nu va mai saturati de furat bani..si pozati in media ca niste salvatori ai neamului….ati distrus tot managementul, toate sperantele si elanul celor care vor sa faca performanta…atata timp cat functiile de stat vor fi conduse de politruci agramati se va prabusi totul si veti saraci si pe altii cu lacomia voastra cum ati facut de zeci de ani. Tarife de campioni pt. zona vulnerabila si saraca, lipsa totala de profesionalism din cauza politizarii, coruptie in numirea functiilor de conducere..asta a distrus tara asta. Lasati oameni competenti in functii nu pe criterii politice de furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *