Câți bani câștigă o casieră din magazinele Pepco

pepco- al doilea magazin la BotosaniUn angajat al magazinelor Pepco din Timișoara, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 1930 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 315 de lei lunar. Pe lângă asta, angajații mai primesc și un bonus în valoare de 50 de lei pe lună, în funcție de performanța acestora. Acesta diferă de la angajat la angajat.

Un angajat al magazinelor Pepco din Sibiu, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier comercial, încasează un salariu net lunar de 1900 de lei, potrivit playtech.ro.  Un angajat al magazinelor Pepco din Ploiești, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 1700 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.

Salariul unei casiere Pepco

Un angajat al magazinelor Pepco din Sibiu, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 3200 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.

Un angajat al magazinelor Pepco din Baia Mare, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier și lucrător comercial, încasează un salariu net lunar de 2900 de lei.

Un angajat al magazinelor Pepco din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 2300 de lei.

Pepco este un mare lanț de magazine polonez, Acesta comercializează haine, accesorii, jucării și produse pentru casă, de tip discount. Este parte a unui concern african care este prezent pe trei continente. În România se află din anul 2015.

One thought on “Câți bani câștigă o casieră din magazinele Pepco

  1. Cam discriminatoriu, in functie de regiune si de cat de p.rosti sunt considerati unii sau altii !!! Rusine PEPCO !!! In Botosani, cam cat ?! Macar minimul pe economie ???????!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *