Jonathan Rodriguez a plecat de la FC Botoșani. Cu ce echipă a semnat!

Jonathan Rodriguez (30 de ani) a semnat cu CFR Cluj, urmând a o părăsi pe FC Botoșani după 4 ani.Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a confirmat faptul că „închizătorul” argentinian a semnat pe ascuns cu CFR Cluj. Marius Croitoru, antrenorul de la Botoșani, suspectează că Rodriguez ar fi semnat cu CFR încă din iarnă.

Astăzi am aflat că Rodriguez a semnat cu CFR Cluj. Nu știam! În meciul direct n-a jucat din alt motiv. L-a certat Marius la Clinceni, n-a venit în cantonament a doua zi și l-a scos din lot. El a fost în lojă cu mine la meci (n.r. – FC Botoșani – CFR 0-1). Eu l-am crezut și îl cred un copil serios, pentru Botoșani a făcut lucruri importante, dar și Botoșaniul pentru el, poate mai mult. L-am întrebat dacă are oferte: «Nu, nu, n-am, Mister». Apoi mi-a spus Marius: «Cred că a semnat din iarnă și nu a spus nimic». Nu e ieșit din comun pentru mine, are dreptul să o facă. Nu pot să spun că nu și-a apărat șansele foarte bine, dar e un jucător care parcă nu mai dădea totul, ca atare oricum nu am făcut vreun efort să îi prelungesc contractul. Avea și un contract mare pentru mine. Cred că drumul lui este OK acum, va avea un contract mai mare, merge la o echipă mai bună, să dea Dumnezeu să poată face față, să fie mai valoros de cât la Botoșani”, a declarat Iftime la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Jonathan Rodriguez a adunat 126 de meciuri la FC Botoșani în cei 4 ani petrecuți la clubul moldovean. Mijlocașul argentinian se poate lăuda cu 10 goluri și 16 pase decisive în această perioadă.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *