Botoșănean reținut în urma unor percheziții. Ce i-a făcut unei femei după ce a încercat să intre în apartamentul ei

Un botoșănean este cercetat de polițiștii suceveni după ce a încercat să intre peste o suceveancă în apartament și a îmbrâncit-o. Dan Ioan Tătărășanu, din municipiul Botoșani, a fost găsit de polițiști în urma unor percheziții care au avut loc marți, atât în municipiul Dorohoi, cât și în municipiul Botoșani.

Individul a fost reținut pentru tentativă la infracțiunile de furt calificat și lovire sau alte violențe. Totul s-a petrecut pe 13 mai. Femeia, din orașul Siret, a sunat la 112 și a povestit că un bărbat a încercat să intre în locuință, s-a îmbrâncit cu ea, după care a fugit.

Bărbatul a încercat să deschidă ușa apartamentului sub pretextul că are chirie acolo folosindu-se de chei potrivite. Astfel, în momentul în care a deschis ușa, femeia nu i-a permis să intre, apoi aceasta s-a îmbrâncit cu botoșăneanul pe holul de la intrarea în bloc.

Polițiștii l-au identificat în urma perchezițiilor pe raza municipiul Dorohoi și a fost ridicat pentru audieri. El a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările au fost preluate de un procuror.

Patru botoșăneni răniți după ce s-au răsturnat de mai multe ori cu mașina. Șoferul era aproape în comă alcoolică și mergea la serviciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *