Lucrările de modernizare la lotul doi a drumului strategic, din nou blocate. S-a depus încă o contestație

Lucrările de modernizare la lotul doi din drumul strategic sunt blocate, în continuare, de contestații. Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, a anunțat, miercuri, în ședința de Consiliu Județean, că asocierea Mavgo Holding – Aqua Parc – Hydrostroy AD, care a contestat licitația pentru lotul doi a drumului strategic și care a pierdut la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor,  a contestat decizia CNSC la Curtea de Apel Suceava.

Sperăm într-o decizie cât mai rapidă a magistraților suceveni, așa cum s-a întâmplat și în cazul primei contestații. Oricum, suntem pregătiți pentru orice situație, mai ales acum când Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a semnat și acordul cadru pentru întreținerea drumurilor județene. Echipa de specialiști din cadrul Direcției Juridice lucrează în acest moment la întâmpinarea care va fi depusă la dosar și vom cere,și de această dată, judecarea în regim de celeritate, pentru că nu avem nicio zi de pierdut”, a declarat Doina Federovici.

Președintele CJ a menționat totodată că lucrările la loturile 1 și 3 ale drumului strategic sunt în grafic.

Lotul 2 din Drumul Strategic, în lungime de 51,194 kilometri și format din tronsonul Răuseni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești (DJ 282), a fost adjudecat de asocierea Cornell’s Floor – Construct Com – Test Prima – Autotehnorom. Valoarea licitată este de 208.355.380,47 lei cu TVA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com